Bilder

Praktikplats

Jag har turen som får praktisera hos Cloud Nine, som med sin Byggmax e-handelssajt blivit utsedda till årets bästa av Topp 100 – Internetworld -IDG. 

Byggmax-cloud-nine

Bästa e-handelssajt 2012

Taggad , , ,

Visitkort

Visitkort Angulus vigor

Visitkort Angulus vigor

Mamma fick sig ett nytt visitkort under kvällen. Ett quick fix med en ivrig mamma som skulle beställa genast i kväll. Done!

Läs mer om hennes verksamhet här

Taggad , , ,

Twingly Ping

Ping Twingly

Ping:a din blogg hos Twingly för att dina länkningar ut ska få länkningar tillbaka till dig via Twingly:s tjänst.

Taggad , , ,

Berghs Rock

Berghs Rock

Nämnde jag förresten att jag debuterade som Rockstjärna på BerghsRocken i onsdags? Jag och Siduri tog mic:arna iklädd det rockigaste vi kunde hitta i garderoben, med Niclas, Calle, Diego och Claes som band med enbart iPhones som verktyg.

Taggad ,

25 k – Företagen är valda

25 k - Företagen är valda

Nu har vi i klassen, genom en omröstning, valt ut de tio företag som vi vill jobba med under 25k. De tio företag som alla kommer få 2500 idéer som svar på en brief, levererade i post-it-format i början på nästa år.

Det här kommer bli awesome!

Fotografiska, iZettleJägermeister SverigeMemoto ABNyköpingScouternaSnaskTicTailZodiac Media and .Se

Taggad , , , ,

Here I am!

Jenny Collén höll i en övning för klassen idag där jag enkelt och tydligt, med viss hjälp av klasskompisar, kom fram till vad som är specifikt och bra med just mig.

Jag är en glad person som ses som bekymmerslös och distanserad som, oavsett uppdrag, alltid gillar läget. Är det ett jobb så måste det göras och jag har förmågan att hålla ångorna uppe. 

Jag är bra på att jobba fram idéer i grupp och att hålla översiktlig koll på en idéprocess. Jag tycker om att prata med människor för att få inspiration till hur idén bör utvecklas. Jag har förmågan att se idéer och presentera dem visuellt. I övrigt är jag en person som ofta tar både initiativ och ansvar.

Känns väldigt skönt att ha fått nerskrivet dessa konkreta saker om mig själv inför kommande jobbsök i vår. Here I am!

Arbetsprov Berghs 2012

Arbetsprov Berghs 2012

Namn och logga för ett rymdresebolag.

Bow – Bridge of the world